Långfärdspaddlare se hit

Nu startar vi upp verksamhet inom långfärdspaddling. Långfärdspaddling, eller havskajak, är ett sätt att vistas på vattnet utan tävling, utan prestationskrav, för att må gott, uppleva nya saker, ha kul och koppla av. Vi gör det tillsammans och under trygga former men ger dej också möjligheten att utvecklas med en kombination av turpaddlingar och kursverksamhet.

Jag som ansvarar för långfärdsverksamheten heter Malin Olin och jag har paddlat havskajak i lite mer än femton år. Jag har turpaddlat olika delar av Sveriges och Norges kust, Finland och Grönland. Jag har även gått kurser inom BCU och kanotförbundet.

Jag har lagt upp två aktiviteter som start, dels en kurs i form av en heldagstur med sikte på Paddelpasset grön nivå, där vi går igenom de moment som ingår, datum 18/7, och en helgtur till Kållandsö den 21-23/7. Se mer info i kalendern. Anmälan görs till langfard@karlstadspaddlarklubb.se. Det är begränsat antal platser.

Mer information om aktiviteterna finner du i vår kalender.

Vilken aktiviteter vill du som långfärdspaddlare vara med på? Kommentera gärna här eller mejla till langfard@karlstadspaddlarklubb.se

Hoppas vi ses på vattnet.